torsdag, september 25, 2008

lite nytt i garderoben..

det blev lite shopping idag trots allt..




Bild 1
Ribbade linnen i längre modell från VeroModa. Perfekta att ha till ett par strumpbyxor eller under favoritkoftan & de kostar bara 59,95:-/st så man har råd att köpa mer än ett. Jag köpte ett vitt, ett svart, ett senapsgult och ett rostrött. Härliga färger att ha i höst!

Bild 2
Svart kjol med hög midja från VeroModa. Ganska enkel men med snygga detaljer såsom sömmar som gör att kjolen sitter hur snyggt som helst! 199:-

Bild 3
Ribbad, långärmad tröja i längre modell, från VeroModa. Köpte en snygg mörk blå/grå färg som jag tycker är skitsnygg. Det är inte så mycket färg, men ändå lite variation från de vanliga svarta, gråa och bruna höstfärgerna.

Bild 4 Ski-pants från H&M, köpte ett par svarta och ett par beigea. Snyggt att ha med ett långt linne och converse, ankelboots eller stövlar. Oändliga kombinationer!
Strumpbyxor från H&M, ett par svarta lite tunnare som är ribbade/randiga i stickningen vilket gör de lite roligare än vanliga svarta och ett par gråa med inslag av lite "färgstänk". Tänk gammaldags vaniljglass.

Torgvantar/armvärmare från Indiska. Otroligt sköna och jag gillar att fingrarna är öppna, det finns inget värre än att försöka leta upp något i väskan utan känseln i fingertopparna.

Svart sjal med blommor, från H&M. Lite gammaldags/broderistuk över denna. Sådär snyggful tycker jag, till en skinnjacka och basic outfit är den hur snygg som helst!

Ögonskugga från H&M i e snygg mörkblå färg med lite glitter i. Snyggt att sota ögonen och blanda den svarta med lite mörk färg för att få ett intensivare resultat.
Pensel för att applicera ögonskuggan
Ögonbrynsfärg, refill. För att slippa måla i brynen varenda morgon.
Silikoninlägg, så kallade partyfeets för högklackade skor. Minskar belastningen på fotsulan som uppstår när man går i högklackade skor.







Bild 5 & 6
Grå kofta i längre modell från Indiska. Det går inte att fånga hur söt denna koftan är i verkligheten, bilden gör den verkligen inte rättvis. Den är finstickad och lite "finare" än en tjock kofta och har små detaljer som gör den liter mer speciell, t.ex. de söta fickorna.

Bild 7
Bruna ankelboots i skinnimitation med broderi från DNA. Söta ankelboots att ha både till fest och till vardags. Kan tänka mig att de är riktigt fina när de är lite slitna och ser lite äldre ut, lite second hand trots att de inte är äkta skinn. Till ett par gråa knästrumpor och en fin höstkappa är de väldigt fina!

Bild 8
Svarta ankelboots från DNA. Av allt det jag köpte är detta mitt favoritköp, utan tvekan! Råcoola ankelboots med en rejäl klack, relativt höga men har inbyggd/insydd platå som gör att de ser högre ut än vad de är. De är otroligt tajta och ganska svåra att få av och på sig, men när de väl är på sitter de underbart, och resåren gör att de följer foten när man går vilket gör de sköna och lätta att gå i. Jag blev såld!

Köpte även en mössa, men den har jag inte bild på. Men det kommer nog när den kommer till användning!

Inga kommentarer: